Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte svika de som bryr sig.


Korta stunder av stiltje

havet är vilt stormen river i vattnet
himlen är gråblå fylld med regndroppar
klarar av att hålla mig ovanför vattenytan
orkar för de stunder stiltjen inträder
annars hade jag redan tappat taget och fallit

men jag lämnar inte de som skymtat vågorna
i det mörka hav de flesta inte ens kan ana




Fri vers av Elin E
Läst 278 gånger
Publicerad 2004-04-24 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E