Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mörker och ljus.


Skira molnvävar

frusna drömmar gömda under isen.
svarta känslor som vuxit med tiden.
osynliga tårar som bara rinner inuti.
djupa sår som är läkta på ytan.
skira molnvävar som lätt kan brista.
isdroppsrika vindar lika pålitliga som stormar.

kaossvärtade tankar, spegelbilden
som sakta krossas.
ljusblåa änglar de som faktiskt finns.
mörka skepnader som kallas ensamheten.




Fri vers av Elin E
Läst 285 gånger
Publicerad 2004-04-24 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E