Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ljus också.


Silvervita vindskuggor Mörka vinternätter

splittrade glaskupoler
från eldens undanträngda land
mörka vinternätter
där skuggorna är många
ljusblåa himmelstapeter
med förflutna tårspår
svarta fotspår
gåendes i min tankevärld
silvervita vindskuggor
som också kan glittra
nattlika dimmor som
svävar över sommarmolnen

glödande lågor mitt i stormens öga
djupa avtryck från en verklig svarthet




Fri vers av Elin E
Läst 309 gånger
Publicerad 2004-04-24 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E