Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av magnus eriksson, det lilla geniet med de stora händerna


För dig som inte förstår dig på skillnaden mellan tanke och handling och därför tycker att det måste







Jag tycker att du skall prova din hypotes
genom att först bara tänka
att du går vilse i en skog

när du är nöjd med ditt tänkande
kring det bör du se till att forsla iväg dig själv
till en riktig urskog och sedan gå vilse i den

då kommer du kanske att tycka att det
är åtminstone någon liten skillnad
på tanke och handling...

det är ett råd i all välmening förstås...
packa för en veckas bortovaro ungefär
men håll dig borta i minst tre




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-11 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP