Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för flaskpost...älskar dig



Handen i vattnet
min hand i din hand på andra
sidan havet känn
all min längtan och kärlek
strömma genom vågorna




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-13 19:39



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Vackert! Kram Backsippan
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP