Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vänner

Två vänner, som inte orkar med varandra längre.
bitch, slyna, hora och fitta, ord som flyger fram och tillbaka.
ja, varför älska när det är så mycket lättare att hata?
Två vänner, som aldrig kommer se varandra mer.
orden, ett, två, tre, fler,
hatet, alltid, mycket, allt de ser.
Att vara där för någon kan defineras av ens åsikt,
men ändras inte ens åsikter om det bara var en fas?
Två vänner som skriker och skriver, hatar och river.
Två vänner som blir till en, en vän som hatar sig själv sen.
En vän på den andras begravning, en vit ros, ett ord, \"förlåt\".




Fri vers av Cody
Läst 732 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cody