Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitet på din sko

Jag faller ner på golvet och kan inte resa mig upp igen.
varför, varför blir jag slagen? Ont, ont gör det i magen!
Jag tittar upp in i dina ögon och letar efter kärlek.
Jag letar desperat, men jag hittar inget förutom svek.
Varfr hatar du mig? Du beter dig som om jag vore ingenting,
som om jag vore skit på din sko som du vill bara få bort,
bort ifrån dig utan att bry dig hur jag känner MIG!
När allt jag vill göra är älska dig, skiter du bara fullständigt i mig.
Skiter i mig, som om jag vore skitet på din sko.
Dina vita, vackra converse skor som får aldrig bli nersölade med något så fult,
ngot så oerhört äckligt som jag, jag som får tåla dina slag.
skitet på din sko... Skitet som måste bort, skitet som får aldrig stanna...
Jag, som alltid kommer vara utan dig, för du älskar inte mig.
Och som skitet på din sko, tvättas jag bort med kemikalier och vatten,
rinner ner i avloppet och blir bortglömd av dig för alltid.




Fri vers av Cody
Läst 412 gånger
Publicerad 2008-05-14 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cody