Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar är ekvivalent med fantasier; men verkligheten är vad man är beredd att göra för dem.


Drömmen Om Ingenting

kalla mig idealist
eller visionär
men jag ser ingenting
kan rita ett helt palats
men inte konstruera
en enda säng

kalla mig dåre
eller kanske svag
men jag hör ingenting
föddes vinglös men
kommer alltid försöka
att trotsa marken

kalla mig konstig
eller bara dum
då har du inte kännt
som mig och gett allt
för ingenting

bara blindstyren kan flyga




Övriga genrer av dmark
Läst 554 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dmark
dmark