Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerat av ett telefonsamtal som kom här för leden och vill prångla på mig någon sorts bredband. Jag som inte ens använder skosnören i mina skor sedan gott och väl sex år tillbaka.


Brevet av den fjortonde april 2008







Kära Ulrika.
Jag hade en patient här om dagen som hade rätt fula tänder och tydligen var rädd för att gå till tandläkaren. Som jag känner folk som sysslar en del med frivilligarbete erbjöd jag kvinnan ifråga om att ta en sådan persons tjänster i beaktande för att agera följeslagare till tandläkaren så att hon kunde få en chans till ett litet bättre liv. Efter någon diskussion om detta frågade kvinnan också om jag kände någon bra äktenskapsförmedlare. När jag sade att det visst finns sådana förmedlingar på nätet fick jag höra frågan om jag trodde att hon var miljonär. Faktum är att jag undrat en smula hur hon ens har råd att gå hos mig eftersom det är tämligen dyra räkningar som skickas ut från min lilla byrå till det lilla men exklusiva stall som hittar hit till oss som arbetar här. Nu har jag iallafall fått en signal från den tandläkare jag rekommenderade att han ställt in golfen på söndag och middagen på tisdag och att han tyvärr inte kommer att kunna komma mer på bridgen på onsdagskvällarna inom överskådlig tid. Detta passar mig som handen i handsken för jag har verkligen haft besvär det sista halvåret med att komma med ursäkter för att slippa umgås med honom och hans fru och deras odrägliga små änglar till barn i tidiga tonåren.

med vänlig hälsning
(oläslig namnteckning)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP