Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekslåtar, ett skämt?

varför finns det så många låtar om olycklig kärlek? är det för att det är enklare att skriva om sorg och hitta på tunga melodier? eller är det för att det finns fler ledsna ord?
varför finns det så få låtar som beskriver sann kärlek? är det för att alla vackra ord i världen är uttjatade, tar man inte dom på allvar?
är inte jorden en rätt hemsk plats att leva på då?

eller, det kanske är för att kärlek inte kan beskrivas med ord?
ja, så måste det va.
alla säger ju det.




Fri vers av silencieux
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-05-16 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silencieux
silencieux