Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten hyllning till min hem\"stad\"


Bromölla

Dina glansdagar är redan förbi
och ändå har de aldrig börjat
Förr visste några ditt namn
de passerade förbi i all hast
Men nu
nu åker de förbi utan att veta att du finns där
För vad har du att erbjuda
som inte någon annanstans finns?
Du är som alla andra
livlös efter åtta
utan minsta chans till nöja
Många försöker komma loss
medan andra stannar kvar
bara för att de inte vet bättre
Men du ligger stilla kvar
behåller din existens
i en värld som snart glömt dig




Fri vers av Tacroy
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-05-18 00:17



Bookmark and Share


  Jonathan Ilja
Bromölla är inte Sveriges finaste stad kanske... var där en gång och åkte igen. Men innan dess hann jag se ödlorna... fina...verkligen...
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Tacroy
Tacroy