Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt tillägnad pappan till min dotter


Till min älskade

att älska dig är som att gå igenom ett stormigt hav.
att älska dig är som att sukta utan att nå,det tar aldrig slut,den känslan jag har inom.
att inte ha dig nära är som att vara en fisk utan vatten,men du finns i mina drömmar och varje natt du till
mig talar o talar.
det är skönt att älska dig men skulle vara skönare att ha dig nära.

du finns i mitt inre och saknad är enorm,alla frågar och undrar men barriären mellan oss är grymt hög och svaret finns i vinden....
när kommer du???
varför får du inte komma???
du känner mina tårar men kan inte torka dom,jag känner ditt hjärta slå men kan inte trösta dig.
Jag hör din röst och förnimmer din närvaro men kan inte se dig...
var är du min skatt och när kommer du hem???




Fri vers av Beata Grefberg
Läst 548 gånger
Publicerad 2005-06-27 13:11



Bookmark and Share


  misstropica
Jätte fint skrivet! rörande!
2008-06-12

  Evelina
Det är skönt att älska dig men det vore skönare att ha dig nära.

Detta stycket tycker jag är det mest talande och smärtsamma raderna i hela dikten. Den var väldigt vacker och man förstår verkligen hur stor ensamheten kan vara. Fin!
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Beata Grefberg
Beata Grefberg