Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsna flickan på busslinje 2

Sluta snyfta sorgsna söta
skuggor sårar så sanslöst
för att du är äkta
och äkta är
vad villorna vill vara
våga vara vilsen vackra
sanningen svävar sakta
och går skuggorna förbi
du är den de ville bli




Fri vers av Morfeus
Läst 1305 gånger och applåderad av 44 personer
Utvald text
Publicerad 2008-05-21 03:38



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
Flyter då man läser, låter så sanslöst bra.
underbart komponerade ord och meningar.
2008-11-18

  LassO
sött, djupt och lite sorgset. bra skrivet
2008-10-18

  Svartsilver
Mycket bra!
2008-10-13

    99knivesinside
Min :)
2008-09-19

  Josef Ahl
Herrejävlar!!
den här va riktigt konststycke vännen !!
2008-08-25

    deb8
Älskar budskapet i denna. Otroligt vackert och känsligt formulerat!
2008-06-25

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart vacker
2008-06-07

  R-M
Så fin :)
2008-06-06

  Eunice
linje 2? den åker jag med.
fint!
2008-06-05

  katt.inc
Jag tycker om den här dikten, den är varm och öm.

\"Sluta snyfta sorgsna söta\" och

\"våga vara vilsen vackra\"

dessa rader griper tag lite extra. Mycket fint. Tack.
2008-06-04

  Agnes
Riktigt riktigt bra skrivet... och så mycket mer konstruktiv lyckas jag inte vara! För så blir det när jag förstummas av beundran!
2008-06-04

  Hans w-art Westlund VIP
måste bara leka med orden lite.. så jag lånar dem av dig..

\"äkta
är vad villorna vill vara
och du

är den de ville bli\"
2008-06-04

    Tea Alex
Åh! Underbar! *Bokmärker*
2008-06-03

  MemoryLane VIP
Du har sannerligen talets gåva :)
2008-06-03

    vatten
Det är nästan oförskämt hur klockrena formuleringarna är. Så enkelt och vackert. Tack för att du delade med dig.
2008-06-03

  Lise-Marie
underbar! den här gillar jag skarpt.
2008-06-03

  ettinterntskämt
Klockrent!
2008-06-02

  Simmerskan
känslan orden, ja allt ligger precis som det ska, vilket mästerverk!
2008-06-02

  mayhem and order
å snyggt snyggt snyggt!
2008-06-02

  glasblåsarblå
vilket vackert verk!
Sanslöst skönt

Älskar allitteration, när den används rätt.
fladdrande fantasi flöt förbi
när jag läste den här.

styrka, kraft och lättsamt rytm. Gillas skarpt!
2008-06-01

  Elin F
jag är inte så mycket för allittration, men man tänker inte på det i din dikt. fint avslut fick du till också. verkligen.
2008-05-21

  Laijza
Fint!
2008-05-21

  Nostalgia for Infinity
Så mycket värme, så mycket känsla. Tycker mycket om den empatin du utstrålar. Den värmen. Tack!
Det här tyckte jag om.
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
\"Våga vara vilsen vackra\"

Otroligt fint!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Morfeus
Morfeus