Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majas dop



Maja
en gåva till livet

Du finns
Du är här

som sommaren
skir och grön

som solen
blommorna
ängen så skön

All lycka i det stora livet




Fri vers av Maj-Len VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-21 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert, barn är verkligen en gåva.
2008-05-27

  Maria T
En mycket vacker liten dikt om Majas dop
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Len
Maj-Len VIP