Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill leva i ditt liv



Inatt sov jag i dina andetag
din hud mot min
ditt hjärta i min hand
Jag kände det slå
På sitt eget språk talade det till mig
Berättade allt som du aldrig säger
Sådant som du håller kvar
men som du borde släppa

Inatt somnade jag i dina drömmar
Fick se det liv som du vill ha
Allt som du någonsin önskat
Men också allt som du tvingats ge upp
ge upp för att kunna leva det liv du lever

Imorse vaknade jag bredvid din kropp
i min egen
Med mitt hjärta i egen hand
Med mina egna drömmar
och allt jag fått ge upp
Men jag ångrar ingenting
Inte så länge jag får somna i dina andetag
med ditt hjärta i min hand




Fri vers av Tacroy
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 22:50



Bookmark and Share


  Tess the mess
åh vackert.
kärleken är värd att ge upp mycket för.
2008-05-21

    ~maria~
sprött å fint..
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tacroy
Tacroy