Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
******


Till vilken nytta.



Hade kunnat fylla badkaret

med de tårar som kom

gjorde jag det - nej

lät dom falla till golvet

sugas upp av brädorna

som sög åt sig - svällde

likt mina rödkantade ögon

till vilken nytta

ingen såg ju det plaskvåta

kring mina fötter

ingen såg när gråten

torkades upp.


B.M.N-R 2002-11-21 (Red. 2004-04-26)




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-04-26 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund