Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag när jag gick i sexan.


Kärleken !

Kärleken pirrar,
Som ett löv som virrar.
När den hjälp jag får,
Så kommer du och går.
Går in i mitt hjärta,
Men kommer ut med smärta.

Mitt hjärta det gnister,
När min vänskap den brister.
När jag såg dig krypa upp i någon annans knä,
Då satt jag där alldeles ensam i lä!

Med min hand i din,
Fick jag dig fin.
Jag gav dig någonting,
En fin liten ring.

En kille och en tjej,
Som vill hjälpa dig.
Med en ros i handen,
Slog jag ut tanden.

Pussen och kyssen,
Hjälper dig med hyssen.
Hyssen din kära,
Hjälper dig bära.
En klapp på kinden
Under linden!




Fri vers av katriin
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-06-28 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katriin
katriin