Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brinnande bål



Värme
Hetta
Stanken
av bränt kött
ligger tjock i luften

Skenet
Ljuset
Elden
sprakar över torra grenar
gnistor springer mot himlen

Illvilja
Hämndbegär
Extas
folket tittar
Förfäras och glädjs åt vad de ser

Eller tror sig se

Smådjävlar dansar runt elden
Demoner begär kroppen
Andar svävar kring huvudet
Förbannelser kvävs av elden
Fan själv håller i livet

Vem ser vad som är?

En ensam flicka
omgiven av eld
gråter
för sig själv
för männiksors rädsla
och enfald

Elden blir för het
Tränger livet ur kroppen
Andan ges upp
Själen skickas till himmeln

Ännu en häxa
Anklagad
Dömd
Avrättad




Fri vers av Tacroy
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-05-26 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tacroy
Tacroy