Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här riktar sig till den som organiserade mobbingen mot mig under hela högstadiet. Skriven i en sittning som allt annat. \"l\" är där raden skulle ha slutat


Hata

Jag hatar dig
jag hatar allt du står för
jag hatar allt du varit
jag hatar allt du är
jag hatar allt du blir
jag hatar allt som liknar dig
jag hatar allt som du inte hatar
jag hatar hur du är
jag hatar hur du rör dig
ja hatar hur du tänker
jag hatar åsynen av din ansikte
jag hatar den smak du skänker min mun
jag hatar att jag trodde jag var lik dig
jag hatar att du stal mina vänner
jag hatar att du stal min kärlek
jag hatar att du stal min skaparglädje
jag hatar att du stal min personlighet
jag hatar hur du förändrade mitt väsen, fyllt av vanmakt och självförakt l
jag hatar att du lärde mig att hata
jag hatar att hata dig, men älskar det ändå
jag hatar att du fick mig att älska hatet och dess makt
jag hatar dig som vattnet hatar elden
jag hatar dig som mörkret hatar ljuset
jag hatar dig som livet hatar döden
jag hatar dig




Fri vers av Che Buzaglo
Läst 425 gånger
Publicerad 2008-05-27 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Che Buzaglo
Che Buzaglo