Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bluffstopp

Ljug för dig själv
Hitta på vad du vill
De som dömer dig för det, har aldrig riktigt funnits till
För världen eller andra spelar det ändå ingen roll
Fantisera fritt men välj med omsorg, för lögnen blir senare du
Gå med vinden och låt allt fallet vara
Det är din tid nu




Övriga genrer av W.Berggren
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-28 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W.Berggren