Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
magnus ericsson inspirerte


När jag blir stor blir jag säkert rik






När jag blir så rik

att jag kan köpa ett eget hus


så skall det vara i glas...



för den som skall kasta

första stenen


kan ju inte sitta i glashus heller...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-28 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP