Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERKLIG VÄNSKAP

så tändes ett ljus
i den djupaste natt
så värmdes ett hjärta
som kallnat
så glimmade mot mig
en sagolik skatt
så restes jag upp
från de fallna
mitt hjärta fick fyllas
av glädje igen
av vänskaplig
omtankes skönhet
då vågar jag hoppas
då vågar jag tro
på ny soluppgång
bakom krönet

LARZ GUSTAFSSON 080528




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 4926 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2008-05-28 16:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta handlar om JESUS.
Då var det inte lika roligt längre, inte sant?
2020-02-13

  Lejonhjärtas poesi
Mycket vackert och det finns mycket kärlek i verklig vänskap.
2008-08-24

  Lia-Lej
Vilken härlig rythm!
2008-06-15

    Vickin
Den här var vacker och innerlig och det känns liksom varmt i hjärtat av att läsa den!
2008-06-11

  Nasrin
åh, vad vackert! Fin skrivande om vänskap.!
2008-06-01

  papessa
varm och mjukt och kärleksfullt skaldat
2008-06-01

  ßluie VIP
skönt avslappnad. lyrisk. känns klassisk. boyeröst. fin!
2008-05-31

  Piann VIP
Mycket vackert skrivet...den går direkt in i hjärtat.
2008-05-31

  albertina
hade jag missat denna ?
hur kunde jag ?
förlåt=)
dina ord är så vackra
och de betyder så mycket.
jag förstår varför denna dikt blivit
bokmärkt så många gånger min poet vän
för det berör verkligen ända in i det djupaste.
du är en fin vän du.
verkligen.
tack för fina rader.
önskar dig en underbar helg
2008-05-30

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Helt underbar Larz....
det är vad vi alla behöver,,,
God bless....
kb
2008-05-30

  Havsbris
grattis vännen ;o) alltid värd ;o)
2008-05-30

  ia VIP
det finns inget som verklig vänskap
du fångar det starkt med dina ord.
vackert
2008-05-29

  Lena K Nilsson VIP
Vilken fin text om vänskap!
2008-05-29

  ~~*MariamAurore*~~
fin dikt :)
2008-05-29

  devilsangel
Grattis till mest bokmärkt!
2008-05-29

  Bodil Sandberg
Oerhört vackra rader Larz!!!
2008-05-29

  Carola Viola Hedelius VIP
Kärleken och sanningen omskakar oss verkligen!
Hur en liten gest kan bli stor i våra ögon.
2008-05-29

  mare VIP
....så kan det kännas, när någon bryr sig, värms hjärtat och fylls med glädje !!
2008-05-29

  Rolfsdotter
Fin text om vänskap när den behövs som mest, vackert! Kram Backsippan
2008-05-28

    Glittra G
Vackert om vänskap.
2008-05-28

  Elaine.S VIP
Varmt och vackert om vänskap
2008-05-28

  anits VIP
vekligen en vacker
dikt om vänskap
2008-05-28

    sajo
Dina ord andas vänskap. Applåder.
2008-05-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag blir så rörd av dina vackra ord...Som en sång...som nynnas i soluppnedgången..Underbart, vännen!/B
2008-05-28

  Carola Zettergren
Mamma mia vad underbart fint och vackert poetat!!!Bokmärks!!!
2008-05-28

  devilsangel
Jättefint skrivet om vänskap!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP