Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slukar mig


En ny dag gryr

Ögonlocken släpper sitt tunga grepp

cancer sprider sig!


Solen stiger upp över himlen

Skenet väcker mig till liv

cancer sprider sig!


Dörren bultar, dörren öppnas

Ett vänligt ansikte, ett kärt ansikte

cancer äter mig!


En kyss på munnen

Armar sluter sig om mig

cancer äter mig!


Sällskap, ömhet, kärlek

Händer smeker genom hår

cancer kväver mig!


Nakna kroppar möts

Mina armar runt en annan kropp

cancer kväver mig!


Mina ögon öppnas och möter en annans blick


Utan varning, utan tvivel har en till dag glidit ur mitt grepp


cancer slukar mig!




Fri vers av Absinius
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-06-29 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Absinius
Absinius