Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten är nådd.

Botten är nådd och
jag är endlöst
förlorad
fylld av svek
och
sorg.
hånad och
ensam
inte en enda en
bryr sig om sin bortsprungna vän




Fri vers av Jolina
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-05-28 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jolina
Jolina