Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En meter


Tar alltid med mig tumstocken

för att mäta


avstånd




Fri vers av HonsomheterSofia
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-28 23:11



Bookmark and Share


  Richard Lindroos
Bättre än man tror :D Iallafall om man tänker efter =)
Jag hoppas du har fri-tolkning på denna? Får man fråga hur du tänker?

Jag tänker på avståndet som svenska-människor och människor i allmänhet sätter upp emellan sig själva.
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia