Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
******


Skattar mig lycklig.



Din varma hud mot min

tänder alla cylindrar

inget kan stoppa

mitt gensvar

låt mig visa med kärlekstoner

spröda som en sommarvind

till en början

stegrande till en orkan

att jag från kropp och själ

mottager din värme

skattar mig lycklig därav.


B.M.N-R 2003-04-13





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 360 gånger
Publicerad 2004-04-27 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund