Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separationsångest – hur vet man vad man vill?



Om jag sett dig igår
som jag ser dig idag
hade du dansat med mig?

Om jag hållt om dig igår
som jag håller om dig idag
hade du skrattat med mig?

Om jag hade talat med samma ton,
sjungit med samma röst,
om jag hade gråtit på samma sätt
hade du gift dig med mig?




Fri vers av Tea Alex
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-31 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex