Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta

Sakta följer jag strömmen
Lever kvar
I mörka hörn
Jag hittar en dammtuss
Men städar inte
Tystnaden blir påtaglig
Så jag höjer volymen
Istället
För att gå
Istället
För att leva
Istället
För att andas
Ta din syrgasmask
-här är ditt liv






Fri vers av Tea Alex
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-31 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex