Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever inte med dig

Jag lever inte med dig
Jag lever genom dig
För dig
Utan dig
Ibland är jag i dig
Det trycker mot bröstet
När du andas




Fri vers av Tea Alex
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-31 07:05



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Denna UNDERBARA dikt bokmärker jag !
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex