Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsrummet

Jag insåg snart
hur beroende jag var
hur fast
hur bunden
hur stärkt
det var främmande
hur älskad
hur omtyckt
hur skyddad
genast fick jag nog
och sov i vardagsrummet
istället




Fri vers av Tea Alex
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-31 07:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kände du dig frihetsberövad?
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex