Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dölja tystnaden

Jag har satt på musik igen
För att dölja tystnaden
Jag gömmer den i Hellström
Och Taube
Den nästan lyser
Genom tonerna
Välkommen




Fri vers av Tea Alex
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-31 07:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint för tystanden för både gott och ont !!
2008-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Taube. Gratulerar till ett gott val.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex