Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att reda sig själv

En bra karl
reder sig själv
En bra kvinna
reder en sås
och jag som inte
kan laga mat




Fri vers av Tea Alex
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-31 07:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rolig! ;-)
2008-05-31

  berxper
Ha ha...
Fyndigt!
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex