Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kysste hennes panna








jag kysste den lilla på pannan

då rynkade hon på hela

det lilla ansiktet


jag tog det för ett leende

ett slags första bud

om all den möjliga kärleken




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-01 11:15



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
vackert
2008-06-01

  katt.inc
Så fint, jag blir varm inombords när jag läser din dikt. Tack.
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP