Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varligt







Dina varsamma händer
mot en kind så röd
man kunde tro
kärleken bodde där

men den var annorstädes
bortrest, som förbytt
ingen skulle kunna ha gissat
den blott gick förklädd

dina framviskade ord
i hennes öron
dina framviskade ord
hennes glänsande ögon




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 13:00



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Skön lättsam ömsint ton.
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP