Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självständig

Om jag är ensam?
Nej då
Jag bara sitter här
Och längtar efter sällskap
Men jag är självständig
Under tiden




Fri vers av Tea Alex
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex