Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli ett med världen... (Low Q)







...när du dör, hamnar
i jord, ruttnar bort med mask
samman hållen höst




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-06-01 21:29



Bookmark and Share


  madigan
Jag ska inte gräva ner mig i backen! :)
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP