Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUNIVINDEN

nu svalkar junivinden
pilgrimskind
det känns som om
vår bästa tid är nu
en mild hand
öppnar ögon på en blind
och alla goda ting
är tre och sju
ta med dig mat och dryck
och låt oss gå
in i oaens lummiga natur
där glädje strömmar mot oss
grön och blå
där inte ens larz gustafsson
är sur
då ska jag deklamera poesi
och visa dig ett land du inte sett
där ska din sommar
smeka dig så fri
att alltihop ska kännas
förberett
hit kommer inte
skådespelaren
och narrens bjällror
skramlar inte här
vi lutar oss mot stödjepelaren
när två församlats
se, då är Han där!

LARZ GUSTAFSSON

2/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-02 12:27



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
trevligt att du fick med dig själv också i dikten!!! Fint!!!
2008-06-02

  Elaine.S VIP
Gillar slutet som liksom omringar hela den andra stunden...
\"där inte ens larz gustafsson är sur\" det var kul skrivet:)
2008-06-02

  anits VIP
Underbart vackert
de sista orden gillas
när två församlats se,
då är Han där
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP