Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något att tänka på varma långa sommardagar, på jobbet och fritiden


Något litet om ångest







Kvälmig värme eller sockerfall,
det vill säga brist på mellanmål
det vill säga avsaknad
av macka, vätska eller frukt

mellan frukost och lunch
mellan lunch och kvällsmat
mellan kvällsmaten och läggdags

kan utlösa i ångest
särskilt för folk med taskig konditiion,
diabetes, astmaallergi och liknande




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-06-02 15:28



Bookmark and Share


  madigan
Ja ångest poppar upp i alla former!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP