Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirert av en annan poet här inne som även är kvinna både poet och kvinna, det går väl inte, det vet man ju är såna som står bakom disken och pratar medan de ger kunderna vad kunderna vill ha, drinkar


Det Är Förstås Ogebripligt






Det Konstiga Är Förstås

Att Det Är Hemskt

När En Är Liten

Att Känna Och Veta

Att En Inte Har Något Annat Val

Än Att Bli Vuxen

Men När En Varit Vuxen

Mycket Längre Än Det Nog Var Menat

Att En Skulle Bli

Då Är Det Inte Så Tokigt Längre

Annat Än För Barn



(en släkting till mig jobbade ett tag som bartender,
nej, hon heter inte Bruce Willis...)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 22:00



Bookmark and Share


  katt.inc
Tycker om din dikt som både är tänkvärd och rolig. Både poet och kvinna, det var som attan.
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP