Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julen är kvar, konstigt, det har gått fem månader, ändå har grannen fortfarande inte plockat bort adventsljustaken eller vad det heter som går på och lyser upp kvällen så fort den automatiska lamppåsättaren tajmar in treslaget


Ibland är livet...






...som att ringa verkstan och fråga
om bilen är färdig...
-är den inte färdig?
när blir den det då?
om lördag?
jaså bidde det en tumme?

Är bilen nästan klar på det hela taget?
mycket bra...
hjulen är kvar...
resten gick till skroten...?




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 22:52



Bookmark and Share


  katt.inc
Tödde och Mödde eller Roj och Roger eller alla fyra bjuder på skratt. Bra och tack.
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP