Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

overkligt

Overkligt
Allt är så
Overkligt




Övriga genrer av ActionAction
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-06-03 08:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Allting är så märkligt\", som en vän sade en gång.

\"Strange days indeed...\"
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

ActionAction