Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljusets tecken...



Halofenomen
som ringar på vattnet sol
från klarblå himmel
havets dyningar sköljer
över heta berghällar

vadaren går på
stranden disiga kvällar
lämnar inga spår
ljuset från himlen gnistrar
i hans långa ljusa hår


ögonen speglas
i havet vattendroppar
cirklar i vattnet
ljusets följeslagare
skingrar diset där han går




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-06-03 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP