Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro, hopp och kärlek...bagatell



Han kom och gick ett
kort ögonblick trodde hon
att han var hennes




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-06-03 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP