Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slukad av havet!

En fridfull plats vid ditt hjärta
Bultar i takt med vågorna som slår mot stranden
Vinden viner om öronen leker vilt med håret
Skrattmåsen leker i vinden
Ovetande om vad som väntar
Vassen svajar oroligt
Måsens skii dör ut och det är bara ditt hjärta och vågorna kvar
Ser dig djupt i ögonen och ser
Ett svart hål närmar sig
Det får inte vara sant
Det kan inte ta slut nu
...




Fri vers av blomster knopp
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-03 21:57



Bookmark and Share


  Fångad i en Snöglob
Bra, men jag vill kommentera att du använder \'leker\' i två meningar efter varandra vilket förstör rytmen. Annars älskar jag de två första raderna.

\"En fridfull plats vid ditt hjärta
Bultar i takt med vågorna som slår mot stranden\"
2008-06-03

  charlotte hedendahl
Fin, med sorgligt slut!
2008-06-03

    som du
najs najs, fast sorgligt slut. jag känner mörkret komma krypande längs raderna där på slutet, bra bra bra
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

blomster knopp