Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan kommer aldrig att dö!

Din hand i min
Känns obehagligt
Mörkret lägger sig
Hur är du?
Vem är jag?
Att ligga här under stjärnorna med
Dig hos mig
Är vi värda det
Ditt svek
Svider
Lider mot sitt slut
Du vet inte
Hur det känns att vara
Så långt bort men
Ändå så nära
Tro och hoppas
Men ingenting få
Ögon som möts
Tomma blicka byts
Ingen mening
Ingen känsla
Tomma ord
Dör ut
Vem lämnar vem
En dag
Eller förblir vi
Miserabla jävlar
Som inte vågar ta ett steg
Finner trygghet i det som
Inte finns
Vågar inte tro
Hoppas
På något bättre där
Utanför
Stannar i tiden
Som skär hål i våra lungor
Kan inte andas
Kvävs av sin egen närvaro
Slutat hoppas på något bättre
Bli en människa
Ondskan kommer aldrig att dö




Fri vers av blomster knopp
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-06-03 22:41



Bookmark and Share


    som du
denna var jätte jätte bra!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

blomster knopp