Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är det obegripliga och ofattbara som för oss samman i olika sorters föreningar, sammanslutningar och får oss att börja hatälska varandra innerst inne, passionerat, intensifierat, infekterat, mänskliggörande oss inför varandra som de djur vi är


Driften kommer förstås att störta mig i fördärvet






...min sanning är en färgad sådan
den är röd eller gul

ofta nog horisontellt blågrön
eller bara som en överutnyttjad trampolin

när den känns sliten
brukar jag skära upp bölden
med en skalpell och låta det mesta rinna ut

befläcka mina medmänniskor
vilket får dem att känna skuld

vidga ögonen och söka någon sorts sanning
i vitögat tills ögonen tåras

till och med trädens löv
börjar sloka med de purfärska bladen
som av blygsel




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP