Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Giv inte skall på mig, det är hundlivet du har att tacka för denna texts tillkommande


Jag vill tacka dig






Tack för att du
vill tillönska mig en underbar helg

även jag
har ibland hyst förhoppningar
liknande denna

sedan dess har det kommit
fram en hund till mig
den såg på mig med ledsna ögon

eftersom den såg genom mig
som representant för mänskligheten

vad den såg hos mig
kom att fylla dess hjärta med medlidande




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 23:34



Bookmark and Share


  berxper
Jag vill tacka dig... och den kloka hunden.
Den här tycker jag om!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP