Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst var du född till ängel?

Att vara med dig är ännu bättre
Önskar du skulle få uppleva det
Kanske är ett högt pris

Men inget kan stoppa mig
Ingen

Att finnas där för dig
Så som du skulle varit där för mig
Jag hoppas fortfarande att du ska komma tillbaka till
Mig

För utan dig klarar jag mig inte
Ditt vakande öga
Ser ner på mig
I natten
Vet jag att du finns

Visst var du född till Ängel?!




Fri vers av blomster knopp
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-04 11:55



Bookmark and Share


    som du
åh så fin!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

blomster knopp