Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ibland jobbigt att gå ifrån en känsla till en annan.


När demonen onanerar

Dina sista ord
Tortyren dånar i kammaren
Älskvärda moment av mörker

Den frysta minen
Vakna avskum!
Vakna!
Avskum vakna!

Du är ett sådant kapitel som
man inte kommer komma ihåg

Du njuter
Avnjuter och begrundar mina ruttna skador
En total tillfredställelse vittnas

Men ett sådant fån har sällan klara ögon
Medan du hycklar,
vandrar jag till en ny famn

Där finns det som du tappar
Öppen med nya hugnande kapitel




Fri vers av Joakim Sjöstrand
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-04 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Sjöstrand
Joakim Sjöstrand