Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek.


Cupidos rosenblad (ängelns hyende)

Une lame d\'une rose
remplira mon oreiller

Aktsamt ska vi andas
Lungor får fyllas till hälften
Av lust, av sand, av substans

Skänk mig kroppen
Skänk mig tiden
Skänk mig beroende

En nimbus av känslor sveper över två funna staturer
Dåren som jag skapat greppar nu amorins främsta verk

Doft så ljuv,
ljus och luftig
Med ro som budskap
Från den ädlaste smaken av fragaria

Kryddan från Eros lämnad utanför?
Må ögat vila en ensam sekund
Mina sinnen lär öppnas i sinom tid

Quand le soleil se fane
loin vous êtes la lumière




Fri vers av Joakim Sjöstrand
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-06-04 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Sjöstrand
Joakim Sjöstrand